Kargıcak Vahapoğlu Ortaokulu

Belgegeçer : 0242 526 20 29
WEB http://kargicakoo.meb.k12.tr
Adres : Kargıcak Mah. Köyiçi Sk. No6 07400 Alanya ANTALYA
VİZYON : Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MİSYON : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.Öğrencilerimizin ilk önce kendilerine sonra da ailelerine, vatana millete ve insanlığa yararlı bir insan olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : ikili
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 07:30 - 13:20
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : kaloriferli
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuz güzergahındaki ana yoldan her 10 dakikada ilçeye belediye otobüslerince servis yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kargıcak Mahallesi Köyiçi Sokak No:6 Alanya/ANTALYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle 153 km ilçeye 13km